Contact

Mili Casapu

milicasapu@gmail.com

casaeminescuvaratec@groups.facebook.com

Vrei să te implici în acțiunea de refacere a Casei Eminescu de la Văratec și de integrare a acestui monument istoric în circuitul muzeal național?

Semnează petiţia online adresată Stareţei Mânăstirii Văratec, Ministrului Culturii şi Patrimoniului Naţional, Mitropolitului Moldovei şi Bucovinei, mergi cât mai curând la Văratec să vezi cum arată „Casa Eminescu”, iar dacă ai propuneri privind posibile acţiuni menite să convingă autorităţile să urgenteze declanşarea procedurii de restaurare a monumentului şi de integrare a acestuia în circuitul muzeal naţional, fă-le cunoscute pe adresa milicasapu@gmail.com.

Vezi aici cum ajungi la Casa Eminescu.

Vino în perioada 30 aprilie – 27 august 2011 la Mânăstirea Văratec! Vizitează „Casa Eminescu” înainte să fie reconstruită din temelii pentru a deveni muzeu, fotografiaz-o, filmeaz-o sau, dacă ai talent, picteaz-o și participă la expozițiile ce vor fi organizate începând cu luna septembrie în orașul tău! Nu uita să-ți aduci copiii, pentru a le arăta casa și a le povesti cine a fost Eminescu!

Detalii aici.


Reclame

Un răspuns la „Contact

  1. delia smaranda tertan

    Cum sa nu freamat de emotie si vina cand, dupa atata resemnare si umilire prin uitare a valorilor nationale, resuscitam memoria celui mai mare geniu roman, Domnul Eminescu Nepereche? Am fost recent la Ipotesti, la „lacul codrilor albastri” si ne-am simtit mangaiati de stralucirea unuia din cele mai mari spirite ale universalitatii. N-am stiut nimic de Varatec dar sprijin intru totul „eternizarea” casei Mariei Sale. Oare de ce ultimele cuvinte ale savantei maici Benedicta au fost-„Sa aparati pe Domnul Eminescu” De ce n-o facem, stimati romani care ne pierdem identitatea prin nepasare? Delia Smaranda Tertan, medic

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s